Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ludovic Orban, NEGOCIERI care s-ar putea dovedi CRUCIALE în Congresul PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban la curtea suprema Inquam Photos

În PNL se conturează două tabere mari pentru Congresul extraordinar, iar bătălia va fi una extrem de interesantă. Prima tabără este cea a lui Ludovic Orban, iar cea de-a doua a lui Cristian Bușoi.

Citește și: Dan Andronic l-a 'distrus' pe Mircea Geoană la România TV: 'Îi este frică să se afle adevărul'

Surse din PNL ne-au precizat că în tabăra Ludovic Orban se duc în aceste zile o serie de negocieri care ar putea avea un impact major asupra Congresului.

Ludovic Orban negociază cu Ilie Bolojan pentru a-i deveni prim-vicepreședinte în noua structură de conducere a PNL. Atragerea lui Ilie Bolojan este una crucială pentru Ludovic Orban pentru că acesta i-ar aduce voturile greilor din Transilvania. În spatele lui Bolojan s-ar încolona lideri precum Gheorghe Falcă, Mircea Hava, dar și alți grei din cele mai puternice organizații ale PNL.

Pe lângă forța de vot pe care o au acești grei ai PNL, ei ar putea cântări decisiv la Congres și prin experiența pe care o au în a face jocurile de culise specifice unui Congres politic.

De asemenea, surse din PNL ne-au precizat că în zilele următoare vom avea parte de surprize, pentru că se așteaptă poziționări publice din partea liderilor PNL. Oameni importanți precum Raluca Turcan, Adriana Săftoiu sau Alina Gorghiu încă nu s-au poziționat și este de așteptat să o facă.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban va avea, astăzi, o întâlnire cu susținătorii săi din PNL și aici se va discuta strategia pentru această lună de campanie, dar și calculele pentru Congres.

De partea cealaltă, tabăra Cristian Bușoi crește de la o zi la alta, iar înfruntarea de la Congres va fi una extrem de interesantă. Din ce s-a conturat până acum, avem tabăra Bușoi cu lupii tineri din PNL, în timp ce Orban vine cu vechii lideri ai partidului în spate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.