Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Mutarea RADICALĂ pe care o pregătește Liviu Dragnea, după ce a fost pus sub acuzare de DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea iesire DNA

UPDATE La solicitarile mass-media care sí doreste un punct de vedere, Dragnea va organiza o conferință de presă în care va răspunde la acuzațiile DNA.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârşite în dosarul 'Tel Drum' în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman.

Dragnea pregătește o mutare neașteptată. Șeful PSD a anunțat că va face declarații dar s-ar putea să urmeze și un comunicat de presă în care să combată în detaliu acuzațiile procurorilor. La această oră, Dragnea și avocații săi scriu la acest comunicat. Maria Vasii, avocata lui Dragnea, a confirmat, la Antena 3, că liderul PSD pregătește un comunicat de presă.

O altă decizie radicală pe care o va lua Dragnea este un atac la anunțul procurororilor în ceea ce-l privește. El va depune o cerere la judecătorul de drepturi și libertăți pentru a contesta decizia de punere sub urmărire penală.

Citește și: Dezvăluiri bombă despre afacerile familiei lui Florian Coldea: Probleme cu Fiscul încă de la înființarea companiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.