Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Mutări ȘOC în PNL: greii politici sunt scoși de la centru

portalsm.ro
sah

Este forfotă mare în PNL, în această perioadă, după ce la urechile liderilor au ajuns o serie de informații despre listele la alegerile parlamentare. Planul care include apropierea lui Dacian Cioloș de PNL aduce cu sine schimbări importante, în mod special la București.

Citește și: SURSE - Cioloș s-a DECIS: data la care va face marele ANUNȚ

Vezi și: Kovesi bagă spaima în serviciile de informații: Ce mesaj a transmis/ VIDEO

Surse din conducerea PNL ne-au explicat că în cazul în care se concretizează planul, iar Dacian Cioloș va da semnalul apropierii publice de PNL, atunci se vor opera schimbări majore, în mod special pe lista de la București.

De aici vor fi scoși liderii politici cu experiență, dar și cu un trecut controversat și vor fi trimiși să candideze în țară. În locul lor vor fi puși oameni de afaceri, oameni din mediul universitar, miniștri tehnocrați sau liberali tineri, care au o imagine bună.

Mutarea este una menită să aducă o listă cât mai curată la București, dar va face victime între politicienii cu greutate. Aceștia vor fi puși în situația de a-și căuta locuri în organizații în care deja este un război intens pentru locurile eligibile. Efectul de domino va fi unul puternic în interiorul PNL, pentru că lideri politici cu greutate vor lua locul unor oameni din organizații din țară, ceea ce, în mod evident, va duce la tensiuni majore în partid.

Reamintim că, potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, Dacian Cioloș va da semnalul apropierii publice de PNL în perioada 20-25 octombrie, însă până atunci în culise se știe deja că premierul este ca și acontat de liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.