Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Care-i secretul lui Robert Negoiță?

negoita-jurnalistii.ro

Candidatura lui Robert Negoiță la șefia PSD a alimentat diverse scenarii in partid si atmosfera generala este una de confuzie.

Cheia intregii ‘afaceri’ o reprezinta decizia surprinzatoare a lui Negoita de a renunta la Primaria Capitalei, spun surse din partid, deoarece primarul sectorului 3 a investit mult timp si multe resurse sa ajunga candidat PSD la Primaria Capitalei si presedinte PSD Bucuresti.

Potrivit surselor citate, Gabriel Oprea si chiar si Victor Ponta ar fi implicati, desi nimeni nu stie cu certitudine in ce fel, in decizia lui Negoita de a renunta la Primaria Capitalei. Mai departe, Robert Negoita ar fi fost indemnat sa candideze pentru a strange in spatele sau toti adversarii lui Liviu Dragnea din partid.

O alta varianta care circula este ca Robert Negoita si Valeriu Zgonea si-ar fi dat mana pentru a incerca o lovitura in forta in PSD. Surse din PSD spun ca Zgonea era in carti pentru functia de Presedinte Executiv (numarul 2 in PSD), iar Negoita pentru functia de Secretar General PSD.

Un alt scenariu vehiculat este cel al interesului direct al UNPR. Daca Robert Negoita nu va castiga sefia PSD, atunci UNPR va merge separat de PSD in alegerile din 2016.

Candidatura lui Robert Negoita a generat o serie de reactii puternice in tabara Liviu Dragnea. Mai multi lideri judeteni au vrut sa iasa sa-l ‘faca franjuri’ pe Negoita insa au fost sfatuiti sa se abtina momentan. "Este intors cu cheița", a spus un lider central PSD sustinator al lu Dragnea.

Exista pe piata si teoria potrivit careia Dragnea si Negoita ar juca, de fapt. o piesa de teatru si c-ar fi, de fapt aliati. Unele voci in partid au auzit inclusiv de anumite discutii cu ambasadele pe marginea candidaturii lui Robert Negoita.

Mai multi social-democrati sustin ca Negoita aduce propaganda PNL in interiorul PSD.

"E totul foarte confuz", spun sursele citate.

Sursa foto: jurnalistii.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.