Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE. Noi detalii din dosarul lui Madalin Voicu si Nicolae Paun

romaniajournal.ro
madalin voicu

Noi detalii interesante ies la suprafata despre dosarul lui Madalin Voicu si Nicolae Paun. Procurorii au realizat o ampla ancheta, derualata in decursul a mai multi ani.

Astfel dosarul insumeaza 4.886 de pagini, adunate in 19 volume. Unul dintre aceste volume este reprezentat de interceptarile procurorilor unde 'vedeta' este Nicolae Paun, sustin surse care au putut vedea dosarul. Interceptarile sunt foarte colorate, mai exact pline de injuraturi chiar la adresa procurorilor DNA, deputatul Nicolae Paun stiind de aproape un an ca a intrat in vizorul acestora.

Citește și: BOMBĂ. Fost ministru PSD în Dosarul lui Mădălin Voicu și Nicolae Păun

Cei doi deputati sunt insa doar varful icebergului. In dosar sunt cercetate peste 60 de personae implicate in derularea programului din fonduri europene destinat romilor.

Sursele citate precizeaza de asemenea ca interceptarile nu sunt singurele probe din dosar. Exista multe denunturi facute de cei care au participat intr-un fel sau altul in derularea programului european.

Citeste si: Eugen Teodorovici dezvăluie implicarea în dosarul de corupție al lui Mădălin Voicu

Programul pornit de Partida Romilor, pentru care au obtinut fonduri europene, era menit sa ofere cursuri de formare comunitatii rome. Acest lucru nu s-a intamplat de fapt, iar banii au fost deturnati, potrivit anchetatorilor.

Chiar sotia lui Madalin Voicu ar fi trebuit sa predea o parte dintre aceste cursuri, insa dupa doar cateva sedinte a abandonat proiectul pentru ca nu avea cursanti.

Mai mult decat atat, deputatul Nicolae Paun, impreuna cu Madalin Voicu ar fi dorit sa promoveze un proiect de lege prin care membrii comunitatii rome sa fie scutiti de plata unor contributii sociale. Madalin Voicu sustine insa ca despre aceasta lege nu are cunostiinta si nu cu noaste pe nimeni de la ANAF, asupra caruia sa fi exercitat vreo presiune in vederea promovarii acestei legi.

Madalin Voicu si Nicolae Paun sunt asteptati vineri sa se prezinte din nou la Comisia Juridica pentru a-si studia dosarul. Acestia vor avea timp pana la ora 14.00 sa faca acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.