Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - O mișcare strategică gândită de Ponta și Dragnea

dragnea

Liderii PSD se pregătesc de ședința Comitetului Executiv, care va avea loc în perioada 30-31 ianuarie, la Sinaia. Ședința se anunță una cu scântei, având în vedere tensiunile din interiorul PSD.

Surse din PSD ne-au explicat că Victor Ponta și Liviu Dragnea au luat o decizie strategică pentru acest Comitet Executiv: au invitat toți primarii  PSD de mari municipii. Mulți dintre ei nu fac parte din Comitetul Executiv, ci doar din Liga Aleșilor.

Acestă mișcare are rolul de a-i ține aproape pe aleșii din PSD, în condițiile în care cuplul Vanghelie&Geoană pune presiune și în teritoriu. Liderii PSD vor să facă ia pulsul teritoriului  pentru a vedea ce probleme mai există și ce solicitări au primarii PSD.

Un alt punct fierbinte al Comitetului Executiv va fi situația PSD București. Aici, PSD a rămas inclusiv fără sediu, după excluderea lui Marian Vanghelie și, o bună parte din organizația de București, joacă alături de primarul Sectorului 5.

Citește și: Conducerea PSD trece la contraofensiva. Ce inseamna operatiunea de curatare

Liderii PSD vor trebui să găsească rapid soluții pentru această problemă și să refacă organizația de București, în perspectiva alegerilor locale din 2016.

De asemenea, Ponta și Dragnea vor explica pe larg ce înseamnă proiectul de reformă al PSD, mai ales că de acestă dată vor sta față în față cu mulți aleși locali, cei care sunt primii afectați de ”reforma lui Dragnea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.