Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Piața transferurilor: cât mai costă un parlamentar

Liberalii se luptă pentru a-și crea o nouă majoritate în Parlament, dar pentru asta trebuie să aducă oameni din barca puterii. Cum nimic în viață nu e gratis, cei de la PNL au mai încercat să ofere câte o mică atenție parlamentarilor care ar fi fost dispuși să treacă la ei.

Un deputat UNPR ne-a explicat că a fost abordat de cei de la PNL, care i-au oferit un loc călduț în Parlament, dacă alege să treacă în barca lor.

”Mi-au promis că odată cu schimbarea majorității pot ajunge șef de Comisie, iar pentru alegerile viitoare rămânea să discut cu liderii lor un loc pe lista de eligibili”, ne-a precizat un deputat UNPR, care a refuzat oferta celor de la PNL.

La rândul său, un senator PC ne-a explicat că i s-a oferit o mică excursie la Bruxelles, dacă alege să treacă la PNL. ”Mi s-a oferit o excursie la Bruxelles, dacă trec la ei. Eu nu trădez partidul meu, nu am trădat niciodată”, ne-a explicat senatorul PC.

Alți parlamentari ne-au explicat că negocierile s-au purtat pentru locuri eligibile pe liste la alegerile din 2016. ”Eu n-am vrut pentru mine, dar mi-au promis că 2 primari de la mine din colegiu vor avea parte de liniște la următoarele alegeri”, ne-a declarat un senator PSD, care a precizat că nu a dorit să treacă la PNL.

Parlamentarii ne-au explicat că metoda de negociere este una la sentiment. ”La mine a venit cineva care își permitea să facă acest lucru. Cred că negociază cu fiecare individual, în funcție de prieteniile fiecăruia”, ne-au mai explicat sursele noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.