Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL așteaptă lumină de la Cotroceni

Imediat după alegerile parlamentare, cei de la PNL și președintele Klaus Iohannis au dat impresia că s-au depărtat puțin, însă în spatele cortinei lucrurile nu stau chiar așa.

Citește și: Val de DEMITERI produs de Sorin Grindeanu

Citește și: Misterul vizitei lui Dragnea în SUA. De ce nu merge și Iohannis (surse)

Surse din PNL ne-au explicat că se discută foarte des cu președintele Klaus Iohannis, iar acest lucru se va vedea la primele teme majore din acest an: bugetul de stat propus de PSD și o eventuală lege a amnistiei și grațierii, inițiate de către cei de la PSD.

”Președintele a fost supărat, evident, pe rezultatul alegerilor, dar asta nu înseamnă că noi nu-l susținem în continuare și că nu avem o agendă comună. Klaus Iohannis este dispus să lupte cu PSD și cu Dragnea, iar noi vom susține cu toate forțele acest demers”, ne-au precizat surse din PNL.

Aceleași surse arată că președintele Klaus Iohannis așteaptă bugetul de stat, pe care îl va urmări cu foarte mare atenție și va interveni dacă i se pare că PSD iese din țințele de deficit sau vin cu propuneri care vor conduce la situații dificile din punct de vedere economic pe viitor.

De asemenea, Iohannis este pregătit să intervină cu toate forțele, dacă PSD va trimite în Parlament un proiect de lege al amnistiei și grațierii. Acest moment este așteptat și de liberali, care vor ”urca cu picioarele” pe cei de la PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.