Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL îngroapă gunoiul sub preș: pelerinaj în Modrogan

În PNL au început să se agite apele, în ciuda faptului că cei doi copreședinți PNL susțin că au luat cel mai mare scor din istorie. Există filiale care au făcut un scor foarte slab și care ar fi intrat sub incidența regulii care presupune că ultimele 10 organizații sunt decapitate.

Asaltați deja de mai mulți nemulțumiți de organizarea alegerilor la nivel național, Blaga și Gorghiu au decis să facă o înțelegere cu președinții de organizații care erau în pericol de decapitare. Aceștia vor păstra tăcerea și la schimb nu vor fi decapitați.

În cursul zilei de astăzi a fost un adevărat pelerinaj pe la sediul PNL din Modrogran, iar președinții cu cele mai mici scoruri din țară au avut discuții cu cei doi copreședinți de la nivel național.

PNL încearcă să îngroape mizeria sub preș și se va renunța la decapitările în masă, promise înainte de alegeri. În aceste condiții, Blaga și Gorghiu își vor păstra scaunele, în ciuda faptului că în partid există mai mule voci care le-au cerut demisiile și organizarea unui Congres.

Liderii județeni care au fost în pelerinaj pe la partid au încercat și ei să pună batista pe țambal, după discuțiile cu cei doi copreședinți. Unii au zis că au venit cu probleme locale, alții că nu s-a discutat despre alegeri și că toată lumea este mulțumită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.