Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL, mutare care îi dă fiori reci lui Victor Ponta

sigla noua pnl

La presiunea teritoriului, liberalii de la centru încearcă să facă tot posibilul în Parlament pentru a prelua guvernarea. În acest sens, premierul propus, Cătălin Predoiu, va prezenta programul de guvernare pe care îl va aplica dacă ajunge la Palatul Victoria.

Evenimentul de lansare va avea loc, sâmbătă, la sediul PNL din Modrogan. Inițial, liderii PNL se vor întâlni în formatul de 5+5, iar Cătălin Predoiu va prezenta axele majore ale acestui program.

Surse din PNL ne-au precizat că în conferința de presă care va fi dedicată prezentării programului, liderii PNL vor lansa o invitație către toți parlamentarii care vor să vină alături de PNL pentru a răsturna actualul Guvern.

Marea problemă a liberalilor este politica impusă de Klaus Iohannis: interzis la transferul traseiștilor.

”Avem, inclusiv la Camera Deputaților, cel puțin 30 de parlamentari care ar veni și mâine alături de noi, dar cu toții vor să treacă în PNL. Le-am propus să meargă pe aripa Geoană, dar nu vor. Noi nu avem nevoie de balast, mai ales că în 2016 toți își vor dori un loc eligibil pe listele noastre, iar asta nu se poate. Dacă am ajunge la un compromis pe tema traseiștilor, atunci cu siguranță am putea dărâma actualul Guvern”, ne-au declarat surse din conducerea PNL.

P.S. Liberalii încearcă să-i convingă pe senatori și deputați să se alăture taberei lui Mircea Geoană. Dacă nu se va reuși acest plan, se trece la negocieri cu UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.