Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - PNL pregătește un adevărat CUTREMUR politic/VIDEO

PNL se pregătește să cutremure scena politică din temelii, pe acest final de legislatură. Liberalii vor să joace tare și vor solicita schimbarea de urgență a Regulementelor celor două Camere ale Parlamentului în așa fel încât voturile pe ridicarea imunității să se dea în maxim 48 de ore de la solicitarea venită din partea Ministerului Public.

UPDATEL: Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, confirmă informațiile difuzate de STIRIPESURSE.RO. Ea a explicat că termenul până la care PSD trebuie să fie de acord cu modificarea Regulamentelor este 5 octombrie, în caz contrar PNL va intra în grevă parlamentară.

Citește și: SURSE - DNA îi îngroapă partidul lui Traian Băsescu

PNL va solicita ca Regulamentele să fie modificate cel târziu până pe data de 5 octombrie, în caz contrar se va declanșa greva parlamentară. Acest demers va fi intens mediatizat de PNL, cu acuzația că PSD îi apără în continuare pe corupți.

Conducerea PNL a discutat și un plan pe termen mai lung, iar dacă majoritatea parlamentară nu va modifica Regulamentele, liberalii sunt dispuși să facă gestul politic suprem. O variantă discutată este chiar o demisie în bloc a tuturor parlamentarilor.

Deocadamtă, demisia în bloc este o variantă de lucru, care nu a fost discutată cu toți parlamentarii PNL, însă aceștia vor fi puși la curent cu planurile conducerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.