Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ponta vrea locul 2 în PSD: 'Dragnea să-și asume!'

ponta psd

Dacă Liviu Dragnea continuă să-l sape pe Victor Ponta și pe toți apropiații săi în partid, atunci fostului premier nu-i rămâne decât să-i 'dea bice' unui proiect alternativ independent de linia promovată de președintele partidului, au relatat surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

În acest moment Ponta încă așteaptă.

Victor Ponta ar dori un statut privilegiat în partid, în ciuda faptului că a renunțat la șefia partidului și la cea a Guvernului, spun surse social-democrate. Concret, fostul premier ar dori o poziție de forță în dreapta lui Dragnea, la vedere sau informală, așa cum în 2010-2015 Liviu Dragnea a fost numărul doi în partid.

"Dacă Dragnea nu vrea să joace în aceeași echipă cu mine atunci să își asume!", ar fi poziția lui Ponta, după cum ne-au relatat surse PSD.

Vizita lui Victor Ponta în județul Gorj vine tocmai în acest context în care fostul lider PSD nu așteaptă să fie pus pe liste de către Liviu Dragnea ci își asigură un loc pe lista județeană. "Dragnea nu are de ce să se opună. Gorjul îl vrea pe Ponta, Ponta vrea Gorjul, de ce să nu vrei de la centru?", spun surse PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Candidatura lui Victor Ponta la alegerile parlamentare este doar primul pas din strategie si este conditia minimala ca acesta să rămână în apropierea jocurilor mari din 2017.

Vezi si: Anunt despre fundatia fostului premier

Vezi şi: Fundatia lui Ponta devine realitate si incinge spiritele in PSD. Cum se va numi si ce rol va juca

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.