Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE- Prefectul de Buzău, la un pas de demitere

Balta prefect Buzau
RO. Acesta este acuzat că a gestionat prost activitatea comandamentului de iarnă din județul său. Baltă a fost pus în funcție ca propunere a PSD. Conform surselor noastre, prefectul va fi demis în următoarele zile. Propunerea de demitere va veni din partea vicepremierului Liviu Dragnea, care i-o va înainta premierului Victor Ponta. De altfel, vicepremierul Liviu Dragnea a fost extrem de acid la adresa prefectului de Buzău, lăsând de înțeles că nu mai are viață lungă în fruntea Prefecturii.

”La Buzău a fost în regulă cu drumurile judeţene, naţionale, în schimb când aţi ajuns la aceste cinci comune izolate aţi făcut o greşeală foarte mare, nu aţi comunicat cu primarii. Nu aţi înţeles care sunt primele lucruri care trebuie să se întâmple în acele localităţi, nu mi-a plăcut că aţi avut la dispoziţie logistica MAPN şi MAI şi nu aţi ştiut să o folosiţi. Vă rog în ceasul al 12 lea să fiţi fermi şi clar în decizii, sunteţi reprezentantul guvernului în judeţ, aveţi decizia la îndemână, nu trebuie decât să-i organizaţi împreună cu şeful CJ”, i-a transmis Dragnea prefectului de Buzău.

Liviu Dragnea a precizat că a venit tocmai la Buzău pentru că auzise că sunt niște nereguli în acest județ, însă a precizat, ironic, că are în continuare încredere în prefectul Gabriel Baltă.

Prefectul de Buzău a avut și un moment greu în confruntarea cu jurnaliștii. La întrebările acestora, prefectul l-a luat în brațe pe ”Nu știu!”, când a fost întrebat despre date din județul pe care-l păstorește.

Citește și: Prefectul de Buzău l-a luat în brațe pe ”Nu știu!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.