Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Probleme în PSD cu mitingurile de susținere pentru Liviu Dragnea: au încremenit în proiect

miting PSD

Liderii PSD au decis, în Comitetul Executiv de la Herculane, că se vor organiza mitinguri în județe, care vor avea ca temă România. Chiar dacă au încercat să dea o altă temă mitingurilor, pentru toți este clar că ceea ce a generat reacția de revoltă este ultimul dosar de la DNA al lui Liviu Dragnea.

Citește și: OFICIAL - PSD a DECIS: scoate oamenii în stradă pentru proteste MASIVE. Anunţul, făcut chiar de Liviu Dragnea

Pentru organizarea unui miting de amploare este nevoie de timp și resurse pentru adunarea oamenilor. Liderii județeni ai PSD și-au dat seama că misiunea primită de la partid nu este una tocmai ușoară, cel mai rău încurcându-i...calendarul.

Surse din PSD ne-au precizat că mulți lideri județeni ar fi dorit organizarea unui astfel de miting în apropiere de 1 Decembrie, ziua națională a României, mai ales că tema mitingului este ”România”. Aici încep însă problemele de calendar. În perioada respectivă, bugetarii și o parte a angajaților de la privat vor avea o mini-vacanță de câteva zile, ceea ce nu va facilita sub nicio formă o prezență crescută, așa cum s-a cerut de la nivel central.

După această mini-vacanță încep pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă, ceea ce, din nou, nu va facilita o prezență spectaculoasă.

Surse din PSD ne-au explicat că majoritatea liderilor județeni se tem de un adevărat fiasco, ceea ce ar însemna, în primul rând, un dezastru electoral pentru partid, care și-ar pierde argumentul că este susținut de milioane de români.

Mai mult decât atât, liderii PSD se tem de o scindare a României. Există riscul ca odată cu mitingurile PSD să fie organizate și alte acțiuni de protest ale celor care susțin mișcarea #Rezist sau #CorupțiaUcide. În contextul unor ample mișcări de stradă cu două tabere adverse există riscul ca lucrurile să degenereze și să se ajungă la o tranșare politică a situației, chiar în preajma Sărbătorilor, lucru cu totul nedorit de către liderii PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.