Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD a decis soarta lui Dan Șova

sova

Cazul Dan Șova a provocat și provoacă în continuare valuri în Senat, iar cei de la PSD joacă pe o gheață foarte subțire, mai ales că au decis să organizeze un nou vot în plenul Senatului, iar presiunea va fi imensă.

Un moment interesant a avut loc chiar în această săptămână, când toată spuma PSD s-a strâns la ziua de naștere a unuia dintre greii partidului. Sursele noastre susțin că subiectul Dan Șova nu a fost ocolit, iar hotărârea finală a fost cea de mobilizare maximă a senatorilor pentru a-l scoate pe Șova din malaxorul DNA.

Ciudat a fost faptul că, a doua zi după marele chef din PSD, în presă, a apărut informația că Dan Șova a demisionat din Senat. Atât Șova, cât și restul oamenilor din PSD s-au grăbit să nege această informație.

Ulterior, s-a dat vina pe ”cârtițele” din partid, care, cunoscând discuțiile ce au avut loc cu o seară înainte, au încercat să pună presiune în spațiul public prin lansarea acestui zvon.

La nivelul partidului decizia a rămas neschimbată: Dan Șova va avea parte de un nou vot în Senat, iar PSD va cere ca votul să fie organizat secret, cu urnele plasate în cabinele de vot. Nu este exclus ca pentru salvarea lui Șova să voteze și câțiva dintre liberalii care fac joc dublu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.