Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Răzbunarea lui Liviu Dragnea: a tunat în interiorul PSD

facebook.com
Liviu Dragnea PSD

PSD se apropie de finalizarea listelor pentru alegerile parlamentare, dar în București este cea mai mare incertitudine. Liviu Dragnea nu uită și nu iartă și oameni grei ai PSD sunt scoși din Capitală la aceste alegeri.

Citește și: Relația Kovesi - Ghiță EXPLODEAZĂ: 'Se ducea la el acasă!'

Citește și: PSD pregătește SURPRIZA pentru Klaus Iohannis: El e viitorul PREMIER al României

Citește și: Întâlnire de gradul 0 între Kovesi, Ponta, Udrea și Oprea: Cu cine s-a mai văzut şefa DNA

Conform sondajelor interne, PSD poate obține peste 40% în București, ceea înseamnă o listă destul de consistentă cu locuri eligibile atât la Senat, cât și la Camera Deputaților.

Pe această listă au încercat să-și facă loc și o parte dintre foștii miniștri ai Guvernului Ponta, însă Drangea le-a zis pas. Înainte de alegerile locale, Liviu Dragnea le-a cerut foștilor miniștri să-și asume o candidatură la primăriile de sector din Capitală, dar și în orașe importante din țară, însă aceștia l-au refuzat rapid pe liderul PSD.

Acum s-a întors roata. Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea le-a transmis celor care nu au dorit să-și asume riscul unei candidaturi la alegerile locale că sunt liberi să-și găsească locuri eligibile în teritoriu. Aici însă este o altă problemă. Dragnea a promis că nu va parașuta nume de la București în teritoriu și nu le va oferi susținere foștilor miniștri în fața liderilor de organizații.

Practic, aceștia sunt forțați acum să-și pună în mișcare toate relațiile câștigate pe vremea ministeriatului, dar și să apeleze la Victor Ponta, cel care are în continuare relații bune cu unii lideri din teritoriu. Conform surselor noastre, nu este exclus să avem surprize și să vedem cum oameni cu nume din PSD rămân în afara Parlamentului.

Lista PSD la București va purta amprenta puternică a lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a dat mână liberă organizațiilor, dar în București se implică personal și va face listele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.