Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Scandal cu SEXY candidata în ședința PNL/ FOTO

pnl campeanu

La PNL se aprinde o nouă sămânță de scandal, după ce, la Brașov, a fost validată o candidată de doar 24 de ani. Este vorba de Mara Mareș, fiica consilierului județean Ioan Mareș

Este vorba despre Mara Mareș, o tânără de doar 24 de ani, așa cum am scris deja, fiica unui consilier județean, Ioan Mareș (care provine din fostul PDL, fiind președintele PDL Făgăraș).

În ședința PNL a răbufnit Radu F. Alexandru, membru al BPN al PNL, care a spus că Mara Mareș este ”mult prea tânără și lipsită de experiență” și faptul că nu-și dorește să creacă că în PNL există două liste ”una a lui Cioloș și a doua a lui Isar”.

Potrivit comunicatului transmis de biroul de presă al PNL Brașov, Mara Mareș este „o tânără făgărășancă, absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford și a Facultății de Studii Europene și Internaționale din cadrul King’s College, University of London,  urmând studii de master la University College London, Facultatea de Politici Publice Europene”.

Ea a plecat din țară la vârsta de 16 ani, după ce a urmat doi ani la Colegiul „Doamna Stanca” din Făgăraș, secția Filologie, secția bilingv, continuându-și studiile la Oxford, apoi la Londra unde se pare că locuiește și în prezent.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.