Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Scorul partidelor în București: cât are Elena Udrea în sondajele interne

sondaj

În București se duce o bătălie aprigă la aceste alegeri parlarmentare pentru că, după cum arată cutuma politică, în România de la București se dă tonul. Am întrebat la fiecare partid cu șanse să intre în Parlament care sunt scorurile înregistrate în sondajele interne din Capitală.

Citește și: Crin Antonescu, replică FULGER pentru Alina Gorghiu: Mă despart CATEGORIC!

Citește și: Alina Gorghiu lovește NĂPRASNIC: USL a fost o GREȘEALĂ! O MINCIUNĂ!

Citește și: Suspans la CNATDCU: Sentința în cazul Kovesi se amână (surse)

Marele favorit în Capitală este PSD-ul, care are toți cei șapte primari, în frunte cu Gabriela Firea. Conform surselor din PSD, partidul are potențialul de a merge la un scor de peste 45% în București.

Liberalii susțin că și-au revenit după dezastrul de la alegerile locale și sunt în creștere în București. Conform surselor din PNL, partidul are la acest moment 21% în Capitală.

În ceea ce privește USR, aceștia susțin că va fi greu de reeditat succesul de la alegerile locale, dar cu toate acestea au în continuare un scor de peste 25% în București.

În bătălia pentru Capitală se înscrie și ALDE, cu vârfurile de lance Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Conform surselor din ALDE, partidul este situat la 10%.

PMP cu vârf de lance Traian Băsescu stă mai bine în Capitală decât în restul țării. Conform surselor din PMP, partidul are 10% în Capitală. La PMP trebuie făcută mențiunea că Elena Udrea le mușcă din electorat și, conform sondajelor interne ale PMP, Udrea va obține 3% din calitate de independent (doar 1% dinspre PMP).

***Cifrele enumerate mai sus reprezintă scorurile pe care partidele politice susțin că le au în sondaje. Din acest motiv, scorul ajunge să depășească 100% și este evident că măcar unul dintre partide va obține un scor mai mic decât cel așteptat din sondaje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.