Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se complică lucrurile în ALDE: ultima mutare a lui Tăriceanu

Incomod Media
tariceanu constantin

ALDE este ca un vulcan în plină erupție, din cauza scandalului intern dintre Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Nervii au explodat la ultima ședință a Delegației Permanente ALDE, acolo unde Daniel Constantin a părăsit sala alături de oamenii săi.

Ministrul Justiției îi răspunde lui Iohannis: 'Și eu sunt optimist în statul de drept'

Daniel Constantin a acuzat că respectiva ședință s-a organizat nestatutar și a a explicat că va acționa în judecată partidul pentru acest lucru.

Surse din ALDE ne-au precizat că oamenii lui Tăriceanu au făcut un pas înapoi. Deși acest scandal este unul de amploare, Călin Popescu Tăriceanu nu a înregistrat încă ședința Delegației Permanente, așa cum prevede statutul.

Această mișcare a lui Tăriceanu are rolul de a-l întârzia pe Daniel Constantin, în decizia sa de a acționa partidul în judecată. Oamenii lui Constantin au finalizat plângerea care va fi depusă în contencios administrativ, dar acum așteaptă un număr de ordine pentru a putea face demersurile legale.

Faptul că Tăriceanu nu se grăbește să înregistreze ședința Delegației Permanente și deciziile ne arată că între cei doi ar mai putea exista loc de negocieri politice, care ar avea rolul să aplaneze tot acest război.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.