Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se regrupează tabăra lui Liviu Dragnea în PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, are parte de un curent de opoziţie în partid, pentru prima oară de la preluarea conducerii PSD. În presă au apărut informaţii conform cărora 14 parlamentari PSD se pregătesc să rupă partidul şi să formeze un nou partid, pe modelul UNPR.

Citeşte şi: Premierul atacat dur la România TV: Stă la masă cu interlopii

Vezi și: SONDAJ BOMBĂ - Cine sunt și ce vor protestatarii din Piața Victoriei

Surse din PSD ne-au precizat că în acest weekend Liviu Dragnea a avut mai multe convorbiri cu liderii de filiale din sudul ţării, cei care îi asigură sprijinul masiv pentru conducerea partidului.

Liviu Dragnea le-a cerut acestora să fie pregătiţi pentru orice scenariu, inclusiv cel în care vor asista la un puci în interiorul partidului. De asemenea, Dragnea le-a transmis acestora că vor fi executaţi rapid şi fără prea multe explicaţii cei care vor avea ieşiri publice împotriva actualei conduceri a partidului.

Liderul PSD a transmis mesaje prin care a explicat că nu se aşteaptă la o mişcare tectonică în interiorul PSD, însă dacă vor fi lideri care ies în faţă cu atacuri, atunci toată structura de conducere a PSD trebuie să fie unită şi să răspundă imediat atacurilor.

Surse din PSD ne-au precizat că primii care vor răspunde atacurilor vor fi locotenenţii lui Liviu Dragnea, iar pe fondul scandalului din partid, liderul PSD va avea motive de excludere a răzvrătiţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.