Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - 'Secretul' lui Liviu Dragnea care îl poate înfunda pe Florian Coldea

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, a fost pus la dispoziția directorului serviciului, Eduard Hellvig, ca urmare a dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță. Din acest moment toată lumea așteaptă să vadă care sunt pașii următori și multe voci au cerut, în spațiul public, anchetarea conducerii SRI în fața Comisiei de Control din Parlament.

Citește și: MĂRTURIILE lui Vasile Dîncu: Ce a spus despre vacanța cu Ghiță și Coldea

Citește și: Cel mai bun prieten al lui Sebastian Ghiță RUPE TĂCEREA: 'Urmează Luluța! Forță și curaj!'

Citește și: Traian Băsescu, prima reacție după SUSPENDAREA lui Coldea: Ce URMEAZĂ pentru Kovesi

Deocamdată, Comisia de Control a SRI nu a fost formată în Parlament, partidele urmând să-și facă propunerile în cadrul unei ședințe a plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

Va fi foarte importante cine va fi președintele acestei comisii, dar numele acestuia este ținut la secret de liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderii PSD nu știu cine va fi noul președinte al Comisiei, pentru că Liviu Dragnea așteaptă momentul oportun pentru a-i anunța ce decizie a luat. În noul context, viitorul președinte al comisiei este cu atât mai important, iar decizia lui Dragnea s-ar putea să țină cont și de acest aspect.

Potrivit surselor din PSD, în partid sunt vehiculate două nume pentru a prelua conducerea Comisiei de Control a SRI. Este vorba despre fostul președinte Georgian Pop sau Gabriel Vlase, actual vicepreședinte al Camerei Deputaților și omul care conduce ședințele acestui for în absența lui Liviu Dragnea.

În funcție de decizia care va fi luată de Liviu Dragnea, generalul Florian Coldea ar putea fi înfundat și mai rău, pentru că parlamentarii ar putea să îl cheme în fața Comisiei să dea cu subsemnatul, iar la final, Coldea va trebui să se expună public printr-o declarație de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.