Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategie de FOC a PSD: dublă lovitură pentru DNA, la binomul Șova-Vâlcov/ UPDATE

psd1

PSD a fost băgat în corzi de DNA, care solicită arestare a doi dintre cei mai importanți senatori social-democrați, Dan Șova și Darius Vâlcov.

UPDATE: Biroul Permanent al Senatului a decis să retrimită raportul pe cazul Șova la Comisia Juridică, iar votul secret cu bile din plenul Senatului va avea loc miercuri.

Cei de la PSD au pus la cale o strategie pentru a trage de timp în acest caz. Senatorul PSD din Comisia Juridică, Doina Fedorovici, a refuzat să semneze raportul dat pe cazul Dan Șova. Motivul: nu se regăsesc toate declarațiile lui Dan Șova în raport.

În acest context, PSD va solicita Biroului Permanent al Senatului să retrimită la Comisia Juridică raportul pentru a fi completat.

Pe cale de consecință, PSD va forța o amânare pentru Șova, care va intra la votul final din plenul Senatului, miercuri, atunci când va intra și Darius Vâlcov.

Pe holurile Senatului se aude că PSD îi va salva la pachet pe cei doi și apoi vor încerca să îngroape cât se poate de mult explozia de nemulțumire ce va rezulta în urma votului din Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.