Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Tăriceanu mușcă din PNL: transferuri spectaculoase în Parlament

Traseism_politic

Perioada de transferuri din Parlament nu s-a oprit, în ciuda faptului că în ultimele zile piața a fost ceva mai liniștită. Surse parlamentare ne-au precizat că în perioada imediat următoare procesul va fi reluat, iar parlamentarii traseiști își pregătesc deja bagajele.

Citește și: Augustin Zegrean, prima reacție după REFUZUL PNL: Sunt trist! Ce rău le-am făcut?

Citește și: DOCUMENT- Se strâng semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva lui Cioloș

Călin Popescu Tăriceanu a ieșit la vânătoare de liberali, mai ales că s-a decis să meargă singur în aceste alegeri și nu în alianță cu PSD. În acest sens, Tăriceanu caută să transfere 2-3 parlamentari PNL care să îi aducă voturi în anumite județe importante.

ALDE are pe toate sondajele 6-7%, un scor destul de periculos, pentru că în marja de eroare oricând se poate scădea la 4%. Tocmai de aceea, Tăriceanu are nevoie de cel puțin 2-3 parlamentari care să vină și să fie vehicul de voturi în județele lor. ALDE ar avea nevoie de parlamentari care să îi asigure că pot prinde oricând un procent de 8-9%, pentru a nu mai fi emoții cu pragul electoral.”Avem opțiuni, oamenii par a fi dispuși să vină la noi. Să vedem, încă de negociază”, ne-au precizat surse din ALDE.

Indiferent dacă se vor duce la ALDE sau nu, din PNL se anunță plecări ale unor parlamentari. Surse din PNL ne-au precizat că sunt mulți care nu mai prind listele și vor încerca să își găsească refugiu.

În partid este cunoscut faptul că o serie de parlamentari din vechiul PDL au încercat să își găsească refugiu în PMP-ul lui Traian Băsescu, însă au fost refuzați. Negocierile cu Băsescu au ajuns la urechile conducerii PNL, care le-a retezat orice șansă de a mai prinde un loc, chiar și neeligibil la prima vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.