Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Traian Băsescu mai are un obiectiv important, înainte de a se retrage

basescu parlament

Fostul președinte Traian Băsescu a explicat că se va retrage gradual din fruntea PMP și din viața politică, dar înainte de a intra în această etapă vrea să mai facă un ultim joc politic la nivel înalt.

Citește și: Crin Antonescu DEZVĂLUIE SECRETELE dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea: Cine NU a spus adevărul

Citește și: EXCLUSIV - Fracturi majore în USR. Dacian Cioloş, la un pas să rupă partidul

Traian Băsescu a avut mai multe întâlniri cu liderii importanți ai PMP și le-a explicat acestora că este foarte important să reziste în această perioadă de opoziție, pentru că partidul se va întări consistent în perioada următoare pentru că vor avea loc mișcări de trupe pe scena politică.

Surse din PMP ne-au precizat că Traian Băsescu prevede o destrămare a actualei coaliții de guvernare în mai puțin de un an de zile și vrea ca partidul său să fie pregătit pentru momentul în care se va redesena harta politică.

În primul rând, Traian Băsescu le-a cerut celor din fostul UNPR să strângă rândurile în fața asaltului gândit de oamenii fideli lui Gabriel Oprea. Aceștia vor să denunțe fuziunea PMP-UNPR, dar procesul pare unul cu șanse minime de reușită. Pentru Băsescu cel mai important este să păstreze actuala echipă intactă.

De asemenea, liderul PMP le-a cerut parlamentarilor să caute să facă racolări pe două direcții. Principala țintă o reprezintă parlamentarii și surse din PMP ne-au precizat că există tatonări pentru câteva transferuri în Parlament, dar deocamdată fiecare stă să vadă cum evoluează lucrurile în propriul partid.

Totodată, Traian Băsescu vizează o întărire a organizațiilor județene. Liderul PMP le-a atras atenția președinților de filiale că aceste momente sunt unele de acumulare politică și că orice transferuri încercate acum ar putea întări serios partidul în perspectiva alegerilor din 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.