Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Un senator PNL îşi anunţă săptămâna viitoare trecerea la partidul lui Tăriceanu

PLR_ehegartner

La cabinetul său parlamentar se perindă diverse persoane şi se ţin şedinţe strategice. Conform unor surse politice, senatorul urmează să-şi anunţe săptămâna viitoare plecarea din PNL la formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Petru Ehegartner a participat pe 3 iulie la evenimentul de lansare a Partidului Liberal Reformator. Contactat imediat după evenimentul de la începutul lunii, senatorul declara că a vrut să vadă care este oferta lui Tăriceanu, urmând să ia o decizie pe parcursul verii. Fuziunea cu PDL şi trecerea la PPE sunt măsurile care l-au nemulţumit pe liberalul timişorean. După congresul de fuziune, din 26 mai, lucrurile vor fi lămurite definitiv, iar Ehegartner îşi va anunţa public decizia.

„Dom'le, în politică, lucrurile trebuie privite la modul dialectic. Depinde cum evoluează lucrurile în finalul acestui demers privind fuziunea, pe care eu, sincer, nu o agreez deloc. În funcţie de acest lucru, voi lua o decizie publică în foarte scurt timp. Cel mai probabil, săptămâna viitoare. Sâmbătă are loc congresul de fuziune. Acolo se vor lămuri anumite lucruri, se vor da explicit şi premizele pentru viitoarea formaţiune politică şi atunci voi decide. Sigur vom vorbi săptămâna viitoare”, a declarat Ehegartner, pentru stiripesurse.ro.

Citește șiÎncă un senator PNL alături de Tăriceanu. Ce spune despre mutare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.