Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - UNPR își deschide aripile. PSD a pregătit barda

UNPR

Vecini buni altă dată, UNPR și PSD au ajuns să se certe și fiecare o ia pe drumul lui. La partaj, PSD a racolat câteva dintre perlele coroanei de la UNPR și lucrurile nu se vor opri aici pentru că în toamnă este posibil să avem parte de noi racolări de parlamentari.

Citește și: Victor Ponta a trecut pe lângă moarte. Ce a pățit în evenimentele sângeroase de la Istanbul/ VIDEO

Citește și: HALUCINANT - PNL și UNPR au ajuns să negocieze la pușcărie

Surse din UNPR ne-au precizat că nu mai este cale de întors în relația cu PSD, iar liberalii nu-și mai doresc cu aceeași ardoare să facă o fuziune sau o alianță cu un partid mult slăbit de loviturile primite din partea social-democraților.

În aceste condiții, UNPR nu are de ales și își va deschide aripile, iar la alegerile parlamentare din această toamnă vor merge pe cont propriu. Marele risc este să nu-și asigure procentul de 5%, care să îi aducă din nou în Parlament, ceea ce ar fi similar cu distrugerea definitivă a partidului.

Sursele noastre susțin că bruma de aleși locali ai UNPR vor juca pe cont propriu la alianțele care trebuie făcute în țară, iar conducerea centrală le-a cerut doar să nu uite sprijinul de care au avut parte în urmă cu câteva luni și să tragă cu toate forțele pentru a scoate rezultatul dorit la parlamentare.

Până și generalul Gabriel Oprea este de acord cu acest plan și a înțeles că în acest moment UNPR nu prea mai are de ales decât să încerce marea cu degetul și să meargă singuri în alegerile parlamentare.

Acestea ar fi primele alegeri în care UNPR merge de unul singur în alegeri, iar liderii partidului susțin că acum se va vedea adevărata forță organizatorică a partidului în teritoriu.

De partea cealaltă, PSD vrea să termine definitiv UNPR-ul, iar în toamnă vor continua racolările care vor conduce, în final, la distrugerea grupului de la Camera Deputaților, asta după ce a fost dizolvat grupul de la Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.