Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Vechiul PDL pregătește marea LOVITURĂ în interiorul marelui PNL

sah

În interiorul PNL spriritele s-au cam încins, din cauza rezultatelor slabe care se prefigurează la alegerile locale din 2016. După alegeri vom avea o reglare de conturi între cele două tabere.

Fuziunea dintre cele două partide nu merge așa cum și-ar dori liderii de la centru, iar în teritoriu, acolo unde bătălia pentru primării sau Consilii Județene este deja pierdută, războiul se dă în interiorul partidului pentru supremația în organizațiile locale.

Surse din PNL, atât de la nivel central, cât și de la nivel local, ne-au precizat că am putea avea un Congres al marelui PNL, imediat după alegerile locale, un Congres în care toate organizațiile vor fi unificate, iar la centru va fi ales un lider unic.

”Ai noștri s-au organizat în dispozitiv de luptă. Nu ne mai interesează dacă câștigăm alegerile sau nu. Este important să avem forță după alegerile locale, să fim vioara întâi la Congres”, ne-au precizat surse din vechiul PDL.

Cei din vechiul PDL nu-și propun neapărat să dea liderul noului PNL,, dar caută să dețină majoritatea în noul BPN central al partidului, care se va forma în urma Congresului. Vasile Blaga ar urma să devină secretar general și să coordoneze din umbră toate deciziile majore ale partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.