Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Victor Ponta revine în forță pentru PSD

ponta psd

Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, își face revenirea în forță atât pe scena publică, cât și în interiorul PSD. După ce a acceptat funcția de președinte al Camerei Deputaților, acum Ponta se implică și politic.

Citește și: Victor Ponta ar putea deveni al III-lea om în stat

Surse din conducerea PSD ne-au declarat că Victor Ponta va fi extrem de activ în această campanie electorală și va merge să sprijine candidații PSD în toată țara.

”Victor Ponta are un capital de imagine foarte bun, a crescut după ce a plecat de la Guvern. Dacă își va da girul pentru candidații PSD, aceștia vor avea foarte mult de câștigat. Oamenii nu au uitat rezultatele guvernării”, ne-au precizat sursele noastre.

Citește și: Urmează execuțiile - ‘cine nu a interiorizat’ DISPARE

Implicarea lui Victor Ponta pică mănușă pentru PSD. Strategii social-democraților au ales ca unul dintre mesajele principale ale acestei campanii să fie ”lăudarea măsurilor luate de Guvernul PSD”, iar implicarea fostului premier nu face decât să dea greutate mesajului.

Sursele noastre susțin că Victor Ponta va merge, în principal, în organizațiile unde are oamenii ce i-au rămas fideli, oameni pe care Liviu Dragnea nu-i poate mobiliza atât de ușor. Vorbim aici de parlamentari, pe care Victor Ponta îi poate convinge să tragă cu tot sufletul.

Citește și: Rareș Bogdan, profeție APOCALIPTICĂ: Se DESFIINȚEAZĂ DNA! Iohannis va fi SUSPENDAT

Mai mult, faptul că Victor Ponta va fi următorul președinte al Camerei Deputaților îi va face pe fidelii săi să iasă din conul de umbră în care intraseră și să se strângă arici în jurul fostului premier. Vorbim aici și despre foștii miniștri ai Guvernului Ponta, care au refuzat să intre în cursa pentru locale, dar care odată cu revenirea lui Ponta își vor folosi toate armele pentru a scoate un rezultat cât mai bun în alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.