Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Victor Ponta scindează PSD: se atacă tronul lui Liviu Dragnea

ponta dragnea oprea

Tensiunile din interiorul PSD cresc, iar presiunea asupra lui Liviu Dragnea este foarte mare. Pe lângă atacurile publice, în mărutaiele partidului se mişcă taberele, iar Dragnea simte cum i se atacă tronul din Kiseleff.

Surse politice convergente ne-au precizat că fostul lider al PSD, Victor Ponta, a revenit în jocul politic şi încearcă să îşi aranjeze apele în interiorul partidului. După ce a acceptat să stea deoparte în războiul politic declanşat ca urmare a OUG 13/2017, Victor Ponta simte că este momentul ideal să pună presiune pentru a-şi impune o parte a fidelilor săi în funcţii de conducere.

Citeşte şi: Victor Ponta va fi ministrul Justiției? 'E posibil să intre în guvern'

Citeşte şi:A început RĂZBOIUL: Ruptură totală în PSD (surse)

Citeşte şi: SURSE - De ce lipseşte Victor Ponta în toiul războiului politic

Victor Ponta a rămas liderul informal al unei părţi importante a PSD din care fac parte foştii săi miniştri, oameni care au fost traşi pe linie moartă de Liviu Dragnea. De asemenea, nemulţumiri există şi din parte liderilor de filiale ale PSD din Moldova, dar şi din Ardeal, pentru că aceştia au fost "uitaţi" de Liviu Dragnea la marea împărţeală de după alegeri.

Surse din PSD ne-au precizat că Victor Ponta s-ar putea plasa în fruntea grupării de nemulţumiţi şi ar forţa o lovitură de palat în Kiseleff. Întrebaţi despre mişcările lui Ponta, mai mulţi lideri PSD, apropiaţi lui Liviu Dragnea l-au numit pe fostul premier "un pucist", dar au refuzat să ne ofere mai multe detalii despre acest termen. Interesant este că toţi l-au numit la unison "pucist" pe Victor Ponta.

În cazul în care lucrurile evoluează într-un război politic intern de proporţii, Victor Ponta ar putea ajunge până la o rupere a PSD, prin atragerea găştii nemulţumiţilor de Liviu Dragnea. Prin această mişcare Ponta ar forţa pierderea majorităţii guvernamentale de către PSD şi ar avea ulterior marjă de negociere la formarea noului Guvern.

Surse apropiate fostului premier neagă că faptul că Victor Ponta ar încerca ruperea partidului şi lasă de înţeles că aceste informaţii sunt rezultatul luptelor interne din PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.