Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Susținere pentru Marine Le Pen din România

arhiva personala
Rebega Le Pen

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a fost prezent pentru a doua oară în campania electorală din Franța la un miting de susținere al candidatei Marine Le Pen. Mitingul a avut loc ieri la Paris, în pregătirea celui de-al doilea tur de scrutin din Franța în care Marine Le Pen se confruntă cu Emmanuel Macron. Șansele lui Marine Le Pen sunt în creștere, iar victoria acesteia ar da aripi curentului naționalist din România, reprezentat de Laurențiu Rebega.

Europarlamentarul român a scris pe pagina sa de socializare că a văzut cu această ocazie ”o abordare foarte lucidă a politicii și o preocupare deosebită pentru soarta francezilor simpli”. Potrivit lui Rebega, "A alege Franța", sloganul de final de campanie, spune esențialul despre candidatul Marine Le Pen. În postarea de pe contul său de socializare, Rebega apare în imagine alături de Edouard Ferrand, șeful delegației Frontului Național din Parlamentul European, formațiunea politică franceză cu care politicianul român ar o colaborare foarte strânsă.

Rebega și-a exprimat susținerea pentru Marine Le Pen și înainte de primul tur de scrutin, el participând la un miting al Frontului Național din Lille, Franța. De altfel, Marine Le Pen a fost prezentă anul trecut în România la invitația lui Laurențiu Rebega, ocazie cu care cei doi au lansat partidul Forța Națională, afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății care întrunește toate formațiunile patriotice din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.