Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de copii ajutați din nou de PES activists România

Campania #zambetuldesarbatori organizată de PES activists România a adus zâmbetele și bucuria în sufletele a sute de copii și familii cu posibilități reduse din toată țară. Campania, organizată pentru cel de-al doilea an consecutiv, este mai mult decât o acțiune socială deoarece voluntarii discută și interacționează cu copii în jurul bradului de Crăciun pe care îl și îmbodobesc împreună. Fiind alături de aceste familii cu posibilități reduse, activiștii PES și voluntarii implicați în acțiune caută astfel să le ofere sprijin și speranță acestor copii pe care din păcate societatea de multe ori îi uită.

Particularitatea acțiunii de anul acesta a constat în provocările lansate de activiștii PES mai multor personalități publice de pe plan local și național de a face acțiuni similare pentru alți copii cu posibilități reduse. Zeci de persoane publice și oficialități s-au alăturat în acest sens campaniei care a reușit să aducă fericirea pentru sute de copii din toată țara.

“Anul trecut am adus zâmbetul la peste 500 de copii și ne bucurăm că anul acesta am reușit să extindem și mai mult acțiunea. Trebuie să le mulțumim în acest sens tuturor activiștilor PES, voluntarilor și persoanelor care au răspuns provocărilor noastre de a fi alături de cei cu posibilități reduse. Suntem fericiți că am reușit prin rețelele sociale și prin presă să difuzăm mesajul nostru și că provocările noastre au permis și altor copii să beneficieze de un Crăciun mai fericit. Prin campania noastră încercăm în primul rând să oferim o speranță acestor copii și de aceea încercăm ca dincolo de sărbători să venim în sprijinul acestor familii” a explicat președintele PES activists România, Victor Negrescu.

Campania de anul acesta se va termina cu un concert caritabil pe care organizația PES activists România îl va organiza miercuri în București. Scopul evenimentului este a aduna donații care vor fi alocate unor familii cu posibilități reduse.

„Concertul caritabil are ca menire să finalizeze campania noastră din acest an dar eforturile noastre pentru familiile cu posibilități reduse nu se termină aici. Încercăm să găsim mijloace prin care, ca și anul trecut, să ajutăm mai mult copii pe care i-am cunoscut prin a le oferi mai ales șansa la educație. Este important ca fiecare dintre noi să conștientizeze că pentru a schimba lucrurile trebuie să ne implicăm iar printr-o simplă căutare a hastagului #zambetuldesarbatori puteți afla o parte dintre lucrurile pe care le facem noi” a continuat secretarul general PES activists România, Janina Sitaru.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.