Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Talmeș-balmeș în partidul Monicăi Macovei: Cine este noul președinte

m10

E scandal uriaș în partidul M10, înființat de Monica Macovei! Deși a demisionat în urmă cu trei luni, Ioana Constantin spune că a aflat cu „stupoare” zilele acestea că este din nou președintele acestui partid. Ioana Constantin lansează acuzații grave la adresa foștilor săi colegi.

„Deși am demisionat din funcția de Președinte al Partidului M10 în septembrie, zilele acestea am aflat cu surprindere că, de aproape o lună sunt, din nou, Președintele acestui partid. Și asta deoarece acum trei săptămâni au fost depuse la Tribunalul București actele cu noua conducere aleasă la Adunarea Generală din iunie. Da, după cinci luni de la AG și aproape trei de la demisie. Dacă vă puteți imagina pe cineva care răspunde legal pentru ceva ce nu controlează în niciun fel de 21 de zile, ei bine…eu sunt aceea. Și asta pentru că nu a considerat nimeni timp de 21 de zile că e important să îmi comunice mie și colegilor mei care au demisionat noua stare de fapt.

Interpol, avertisment SUMBRU: ISIS pregăteşte atentate de amploare în Europa. Care sunt țintele

Ieri am fost la o ședință ca să lămurim situația extrem de neplăcută în care am fost pusă și am fost întrebată de un fost coleg: ”Tu vrei să ai și răspunderi externe, dar și să te implici intern?!?!?”. Da, bună întrebare! Așa am înțeles că unii și-ar dori doar să răspund extern, fiindcă au nevoie de mine în această postură, dar să nu am cunoștință de ce se întâmplă intern, ceea ce e, desigur, imposibil.

Am vrut să ajut și să convoc statutar Adunarea Generală pentru a debloca situația. Chiar ne înțeleseserăm pe câteva puncte, dar doar până a venit singurul președinte pe care voi, o mână e oameni, îl recunoașteți. Apoi discuția a degenerat.
Să vă spun, însă, ceva important, dragi (foști) colegi: NU sunteți legitimi! Știți asta, dar mai ales oamenii din teritoriu știu asta. Cum trăiți cu tăcerea asta și fără pic de legitimitate, fără a fi statutari din niciun punct de vedere? Eu am luat decizii pe care mi le-am asumat public. La fel și alți colegi care au demisionat. Voi, cei din conducerea nestatutară, preferați să rămâneți într-o loialitate grețoasă față de un singur om și să ignorați lucruri evidente”, este mesajul Ioanei Constantin, pe Facebook.

Eu voi urma calea legală. La fel vor face și alți colegi înscriși abuziv la Tribunal.

Ne despărțim definitiv acum. Am vrut să ajut, dar nu pot avea nicio urmă de simpatie pentru oameni care apără un anume om și nu legalitatea și minime elemente de moralitate, pentru că tot ieri am aflat că M10 a devenit un partid în care banii pot scoate afară pe ușă oameni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.