Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Talpan vrea excluderea Stelei din Liga I: Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Florin Talpan, juristul CSA, militeaza in continuare pentru excluderea Stelei din Liga 1. Acesta sustine ca CSA Steaua ar trebui sa evolueze in prima divizie, el declarand ca Becali si-a inscris fara drept echipa in Liga 1.

"Eu mi-am spus punctul de vedere, imi doresc ca aceasta echipa, CSA Steaua, sa inceapa din Liga I, pentru ca George Becali a luat fraudulos aceasta echipa si locul CSA Steaua este in Liga I. Eu de aici vad ca trebuie sa plecam. Sa nu uitam ca aceasta echipa, FCSB, nu este afiliata la FRF, nu a fost afiliata niciodata.

Nu stiu cum si-a desfasurat meciurile in campionat. E am formulat o notificare catre FRF, ramasa fara rezultat. Eu am avut mandat din partea clubului acolo si mi se parea normal ca FRF sa raspunda. Pentru ca eu sunt juristul clubului si am formulat acea notificare din punct de vedere legal. FRF trebuie sa raspunda pentru ca toti suporterii sa stie adevarul.

Sunt foarte multi oameni de buna credinta si nu vorbesc doar din dorinta de a ma afla in treaba. Nu stiu daca va fi un proces, de ce un proces? Echipa lui Gigi Becali nu ar trebui sa evolueze in Liga I. FRF trebuie sa dispuna masurile legale care se impun. Nici LPF nu a raspuns", a declarat Talpan, citat de DolceSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.