Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Vaslui, prins în flagrant în timp ce mituia un polițist de frontieră

inquamphotos.com / Octav Ganea
mita, bani marcati

Un tânăr de 28 ani din judeţul Vaslui s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist de frontieră, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi, informează agerpres.ro

Potrivit sursei citate, poliţişti de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit pentru control, pe raza localităţii Băleni, autoturismul marca Nissan Almera Tino, înmatriculat în Franţa şi condus de un tânăr de 28 ani din judeţul Vaslui. 

La controlul specific s-a stabilit că seria poansonată pe caroseria autoturismului nu corespundea cu seria înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat. Cu această ocazie, conducătorul auto le-a promis celor doi poliţisti de frontieră, cu titlu de mită, suma de 100 de euro, pentru a nu lua măsurile legale ce se impun faţă de el şi pentru a-i permite continuarea deplasării, propunere care a fost refuzată.

UE, decizie CONTROVERSATĂ: Criteriile adoptate ar putea să nu fie favorabile României


Pentru continuarea cercetărilor, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, ocazie cu care tânărul a oferit tot cu titlu de mită suma de 200 de euro, solicitând intrarea în audienţă la şeful sectorului. Poliţiştii de frontieră au sesizat lucrătorii D.G.A. 

Tânărul, aflându-se în audienţă la şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, a oferit acestuia suma de 500 lei cu drept de mită. În baza sesizării poliţiştilor de frontieră, lucrătorii DGA - SJA Galaţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au procedat la organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită şi pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.