Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tara tuturor posibilitatilor. O judecatorie din Romania se muta la Mall

mall

Judecătoria Buzău va funcţiona timp de cinci ani la Galleria Mall, a decis marţi Comisia de evaluare a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de închiriere a unui sediu pentru Judecătoria Buzău.

Proprietarul Galleriei Mall a fost ales dintr-un număr de patru participanţi la procedura de achiziţie, de comisia Judecătoriei.

'A fost desemnat câştigător S.C. Eurosting cu o parte din imobilul Galleria Mall. Selecţia s-a făcut pe baza criteriului ofertei celei mai bune din punct de vedere economic-financiar, criteriul care a avut o pondere de 60 la sută. Pe o suprafaţă de 2.200 de metri pătraţi se va plăti circa 13.500 de euro lunar timp de cinci ani, faţă de suma maximă de 18.000 de euro', a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Judecătoriei Buzău, judecător Leontin Drăgulescu.

Potrivit sursei citate, proprietarii Galleriei Mall au la dispoziţie o perioadă de trei luni pentru îndeplinirea atribuţiilor asumate prin caietul de sarcină, din septembrie judecătorii sperând să se mute în noul sediu temporar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.