Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, mesaj către Guvern pe măsurile fiscale: 'Nu ştiu dacă cursa contra-cronometru e cea mai productivă...' - VIDEO

bugetul.ro
Tariceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis un mesaj voalat Guvernului pe controversa iscată după amânarea repetată a şedinţei de Guvern în care trebuia să fie luat în discuţie proiectul modificărilor fiscale. Deşi susţine că este întru totul de acord cu măsurile propuse în cadrul coaliţiei, Tăriceanu susţine că o cursă contra-cronometru nu e productivă, sugerându-le, astfel, guvernanţilor să nu grăbească adoptarea măsurilor.

"Am făcut o constatare simplă de tot. Nu ştiu dacă cursa contra-cronometru e cea mai productivă. Înainte de a fi o discuţie de coaliţie, cred că e un subiect pe masa Guvernului. (...) În această privinţă ne-am pronunţat public. Există sprijinul partidelor din coaliţie pe pachetul de modificări pe pachetul fiscal. (...)  Nu avem în cadrul coaliţiei programată o şedinţă şi anumite subiecte vor putea fi luate în discuţie dacă cineva va face o solicitare. O astfel de solicitare nu e încă făcută. Cred că Guvernul trebuie să se hotărască pentru că are un calendar, de care depinde şi bugetul. Eu, în loc să fie mai rapide, am să prefer să fie mai bine făcute, chiar dacă întârziem câteva zile.", a mărturisit Tăriceanu.

Citeşte şi: DNA face 'curăţenie' în Învăţământ. Audieri de ULTIM MOMENT într-un nou dosar deschis după scandalul liceului din Târgu Mureş .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.