Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu a rupt tăcerea la ieșirea de la DNA: Mi-am făcut datoria / VIDEO

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu și-a început drumurile la DNA! A fost la Brașov, unde a dat, aproape timp de două ore, declarații în fața procurorilor. Deși a zis că nu o să facă nicio declarație, Tăriceanu s-a răzgândit după întâlnirea cu anchetatorii.

"Am fost citat ca martor, mi-am facut datoria si m-am prezentat. Am raspuns intrebarilor procurorilor, dar la acest moment nu fac niciun fel de declaratie legata de acest dosar", a declarat Tariceanu la iesirea de la DNA, scrie news.ro.

”Așa cum am anunțat, m-am prezentat azi la sediul DNA Brașov ca urmare a citației pe care am primit-o ca martor, în dosarul 259/P/2015. În această calitate am răspuns tuturor întrebărilor puse de procurorul de caz. Legislația în vigoare nu-mi permite să dau detalii, deoarece faza de cercetare penală nu este publică.

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

Pot să-i asigur pe toți: cetățeni, simpatizanți, prieteni, colegi de partid, adversari politici și, nu în ultimul rând, pe ziariști că nu am nicio implicare cu faptele incriminate la dosar și ca urmare, audierea mea de azi nu-mi schimbă nici proiectele politice, nici atitudinea și, după cum veți vedea în zilele următoare, nici planurile personale.

Sigur, prezența mea la sediul DNA poate constitui o sursă de speculații și de speranțe că aș putea fi eliminat din viața publică altfel decât prin mijloace democratice. Cei care cred acest lucru, se vor convinge că se înșală.”, a declarat Tăriceanu.

Președintele Senatului a precizat că nu a fost asistat de niciun avocat la audierea de azi la DNA Brașov, așa cum în mod eronat a apărut în știrea unei agenții de presă.

Citește și: Povești după moarte: Interlopul Fane Spoitoru i-a luat, unui celebru milionar, o avere la table

Avocatul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Cimbru, a declarat vineri că Tăriceanu a dat procurorilor 'o declaraţie simplă, la obiect', iar întrebările au fost 'punctuale, tehnice'.

'Nu sunt aspecte nici de speculat, nici de interpretat, au fost întrebări punctuale, tehnice, s-a răspuns la fel de punctual şi au fost, din punctul meu de vedere, răspunsuri de bună credinţă din partea unui martor de bună credinţă. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar pot să vă spun, referitor la aspectul cauzei, că nu a îngreunat cu nimic situaţia clientului meu, Truică Remus. În ceea ce-l priveşte pe Truică Remus şi handicapul de imagine pe care îl are în faţa publicului din România, cred că este mai bine să nu se pripească nimeni cu privire la a trage concluzii în ceea ce priveşte vinovăţia acestuia, tocmai datorită handicapului de imagine pe care îl are faţă de publicul din România", a spus avocatul Bogdan Cimbru la ieşirea din sediul DNA Braşov, după audierea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Avocatul a mai afirmat că nu există niciun motiv să se schimbe calitatea de martor a lui Călin Popescu Tăriceanu.

CITEȘTE ȘI: Nu ai mai văzut așa ceva: Trupul neînsuflețit al lui Fane Spoitoru a fost depus pe…STADION / VIDEO


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.