Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, atac VIRULENT la Klaus Iohannis şi opoziţie: 'Incită la proteste, creând un climat de TALIBANISM...'

tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat, marţi, un atac la adresa partidelor de opoziţie şi a şefului statului, Klaus Iohannis, despre care a spus că au generat un ”climat de talibanism”, respingând orice discuţie despre proiectele pe termen lung ale României.

Citeşte şi: Guvernul, DAT ÎN JUDECATĂ în scandalul modificării Codului Fiscal. Care sunt acuzaţiile aduse de primarul unui mare municipiu

"Observ cu îngrijorare în aceste zile, când vorbim despre reactualizarea Strategiei Naţionale de Dezvoltare Durabilă a României, o radicalizare, o polarizare excesivă a scenei politice, cât şi a societăţii româneşti în ansamblul ei. (...) Partidele de opoziţie, din păcate, îşi fac un titlu de glorie în a respinge în bloc orice propunere a coaliţiei de guvernare, iar reprezentanţi ai unor instituţii ale statului ajung în punctul în care incită la proteste de stradă, inclusiv la nivelul preşedintelui României. Este un climat de talibanism, în care discuţiile despre proiecte pe termen lung ale României, cum este şi cazul acestei strategii, sunt greu de realizat”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în cadrul unui eveniment despre revizuirea Strategiei Naţionale pentru Dezvoltarea Durabilă a României, desfăşurat la Guvern.

El a mai spus că, în ultima perioadă, a observat ”cu îngrijorare” o polarizare excesivă a zonei politice, a scenei politice, cât şi a societăţii româneşti, în ansamblul ei, potrivit MEDIAFAX.

Citeşte şi: Parchetul General a făcut ANUNŢUL: noi demersuri în dosarul 'Crimele comunismului' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.