Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: Blaga și Gorghiu au 7% - 11% în sondaje. PNL și Iohannis scad

tariceanu

Co-președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a cerut partidului, joi, să se 'bată' pentru locul 2 la alegerile locale pentru că PNL scade în sondaje odată cu Klaus Iohannis, Alina Gorghiu și Vasile Blaga având o cotă de încredere între 7 și 11 la sută.

"PNL-ul, din păcate, așa cum arată azi nu este decât o firmă în spatele căreia se ascund foștii pedeliști, care nu mai puteau să iasă în public după dezastruasa guvernare din perioada 2009-2012 și aveau nevoie de o firmă care să-i transforme în persoane onorabile. Dar, după cum vedeți, nici acum nu ies în față și din acest motiv nici nu au vrut să îndrăznească să participe la guvernare, pentru că dacă ar fi participat la guvernare, cum probabil și-ar fi dorit președintele, ar fi trebuit să iasă cu toată garnitura compromisă de la PDL. PNL-ul astăzi nu mai are leadership, iar în sondaje copreședinții partidului evoluează la niște scoruri de categoria C la football. Scorul lor variază între 11 și 7 %, la încredere. În condițile astea, cum să conduci un partid? Ce încredere să aibă militanții și mai ales electoratul?", a declarat Tăriceanu intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea.

Tăriceanu a adăugat că PNL nu mai este pe "cai mari" și le-a cerut membrilor partidului să încerce să-i "bată" în alegeri pe liberali.

"PNL-ul care anul trecut era pe cai mari, a fost valul alegerii președintelui, pe măsură ce președintele a scăzut în sondaje, a scăzut și el și astăzi a ajuns pe locul doi. Și probabil că drumul va merge în continuare în același sens. Așa încât, colegilor mei le-am spus foarte clar: Nu plecați de la ideea că tot ce ne putem permite este locul trei. Băteți-vă pentru locul doi! Nu ne putem bate de la egal la egal cu PSD-ul, care are structuri consolidate peste tot în țară, cu un activism care nu e întotdeauna împărtășit de electoratul liberal, care e mai comod, mai dispus să-și consume timpul liber pe alte activități decât cele politice, dar eu cred că și electoratul liberal are sensibilitățile lui, are un anumit tip de preocupări, pe care noi le cunoaștem și cărora trebuie să le dăm rezolvarea potrivită", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.