Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu a bătut cu pumnul în masă: Dle Premier, nu se poate!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a întâmpinat, miercuri, dificultati în conducerea sedintei de plen reunit, acesta fiind nevoie sa recurca la amenintari explicite si sa-i puna la punct pe Victor Ponta si pe membrii Guvernului.

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs in fata senatorilor si deputatilor si dupa plecarea acestuia parlamentarii s-au ridicat din banci si au inceput sa discute cu ministrii, asta desi sedinta nu se terminase.

În ciuda apelurilor repetate ale lui Tariceanu, potrivit caruia sedinta trebuie sa continue, nimeni nu l-a ascultat, moment in care acesta s-a adresat Premierului.

"Dle Premier, e o dezordine generala! Propuneti parlamentarilor sa vina la audiente la Guvern si spuneti-le membrilor Guvernului sa stea in banca", i-a spus Tariceanu lui Ponta, care radea cu parlamentarii PSD.

Nici de aceasta data Tariceanu nu a fost luat in serios, tonul sau poruncitor la adresa Guvernul starnind rasete copioase in plen. Tariceanu le-a spus personal catorva ministri de langa el sa treaca in banci.

"Rovana, sa ia toata lumea loc in banca, ca nu se poate", i-a spus Tariceanu ministului Muncii.

In continuare parlamentari dar si membri ai Guvernului nu au luat in serios avertismentele lui Tariceanu. "Va anunta ca ridic sedinta daca nu se face liniste!", a tunat seful Senatului, dupa care i-a chemat pe liderii din Parlament. "I-am informat pe liderii de grup ca voi fi obligat sa suspend sedinta, nu reiau conducerea lucrarilor pana nu luati loc in sala", a anuntat Tariceanu, moment in care parlamentarii au inceput sa mearga la locurile lor.

Tariceanu a dat si o doamna afara din sala in procesul de disciplinare a parlamentarilor. "Doamna aceea e parlamentar? Nu? Dati-o afara din sala. Ce cautati in sala dumneavoastra?",  a spus Tariceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.