Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îl face praf pe Iohannis: 'Face curăţenie cu măturoiul în PNL'

tariceanu-constantin-alde

Călin Popescu Tăriceanu îl face praf pe preşedintele Klaus Iohannis, dar nu îi iartă nici pe cei din PNL. Liderul ALDE spune şi de ce a plecat din barca liberală. "Dacă vă amintiți, unul dintre motivele pentru care eu am inițiat Partidul Liberal Reformator, devenit ulterior ALDE, a fost reacția la mariajul împotriva naturii creat prin includerea în partidul Brătienilor a unor politicieni din echipa lui Băsescu, care au făcut mult rău României. Așa că nu vă puteți imagina că ALDE ar putea face vreo alianță cu un partid, PMP, din care face parte Traian Băsescu. La alegerile locale și parlamentare ALDE va merge pe liste separate. Ca să vorbesc de pe acum despre alianțe, înțelegeri și protocoale cu alte partide mi se pare prematur. Urmărim cu atenție relația dintre PSD și UNPR la locale, urmărim ce mai rămâne din PNL după curățenia cu măturoiul anunțată de Administrația Prezidențială", a tunat liderul ALDE.

Citeşte şi: Cum ar putea scăpa Mircea Băsescu de închisoare: 'Ar putea fi achitat'

Tăriceanu nu se opreşte aici. "Exis tă un număr important de alegători care împărtășesc valorile liberale, care nu se mai simt reprezentați în Parlament de PNL și, cum ALDE a rămas singurul partid liberal din România, sunt convins că o să obținem un scor cu două cifre. Dacă prima cifră a acestui scor va fi 1 sau va fi 2, rămâne de văzut, pentru că sunt o serie de parametrii care nu depind de ALDE, ci de acțiunea altor forțe politice și mai puțin politice. În sprijinul afirmațiilor mele pot să invoc chiar sondajele făcute de adversarii noștri, care sunt unanime în a constata creșterea încrederii electoratului în ALDE și în mine, în calitate de co-președinte al ALDE și pot să invoc realitatea că ALDE e singurul partid parlamentar aflat în Opoziție față de Cabinetul Cioloș", spune şeful ALDE care se jură că nu va candida la Primăria Capitalei.

În final, şeful Senatului pariază pe partidul său în viitoarele alegeri. "Prin scorul pe care-l va obține, ALDE va fi marea surpriză a alegerilor din acest an", a mai spus Tăriceanu pentru evz.

Vezi şi: Gabriel Oprea şochează: Ies la suprafaţă amănunte incredibile despre averea politicianului / FOTO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.