Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu învaţă primarii să lupte cu DNA: 'Instituţiile de forţă blochează dezvoltarea României'

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, lansează un nou atac la adresa procurorilor. Prezent la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România, Tăriceanu i-a îndemnat pe primari să denunţe presiunile şi a acuzat instituţiile de forţă că blochează dezvoltarea României.

Vezi şi: Ministrul Justiţiei, noi precizări despre DEMISIA lui Kovesi

Vezi şi: Dragnea bate cu pumnul în masă, după decizia CCR: mesaj TRANȘANT al liderului PSD

"Multe proiecte din plan local sunt blocate din cauza instituțiilor de forță. În plus, știu că anul acesta a fost o situație mai dificilă pentru bugetele locale, stabilirea lor și alocările care trebuie făcute din cauza amânării adoptării bugetului de stat. S-a întârziat săptămâni bune adoptarea bugetului timp în care dumneavoastră nu ați putut la rândul vostru să vă aprobați, în plan local, modul în care doriți să alocați bugetul pentru diferitele capitole de cheltuieli. Obiectivul nostru comun este dezvoltarea României în ciuda frânei puse de instituțiile de forță. Românii nu vor găsi scuze dacă proiectele de dezvoltare locală nu sunt puse în practică, după cum nu vor găsi scuze nici guvernului dacă rămâne blocat în acest joc politic care este făcut de anumite instituții și autorități din România", a declarat Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a invocat o "prigoană pornită împotriva primarilor", care generează "situații în care primarii nu semnează documente de frică să nu ajungă pe mâna procurorilor". "Vreau să vă rog ceva: dacă se fac presiuni asupra dumneavoastră, ieșiți și spuneți public aceste lucruri. Dacă nu, atunci treceți la treabă! Nu avem niciun motiv pentru care nu punem în aplicare programul politic cu care am câștigat alegerile", a mai precizat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.