Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, lovitură pentru Iohannis și Băsescu

tariceanu

Ca urmare a anulării recepţiei de 1 Decembrie de la Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu organizează şedinţă solemnă la Senat, însă Klaus Iohannis şi Traian Băsescu nu figurează pe lista de invitaţi, potrivit Adevărul.

În premieră, şeful Senatului intenţionează să organizeze miercuri, pe data de 2 decembrie, când parlamentarii se întorc din mini-vacanţă, o sindrofie care să marcheze Ziua Naţională.

Potrivit unor surse senatoriale, Tăriceanu îl va sări de pe lista de invitaţi pe preşedintele Klaus Iohannis, la ceremonie fiind invitaţi doar foştii preşedinţi ai României. „Iohannis nu este fost preşedinte. Dacă devine de mâine, îl invităm“, a glumit un senator din formaţiunea lui Tăriceanu. „Nu ştiam că nu-l invită. De ce? Poate ne explică miercuri la şedinţă, poate ne spune cui a trimis invitaţii“, a spus Ion Popa, liderul senatorilor PNL, pentru „Adevărul“.

Nici fostul preşedinte Traian Băsescu nu va fi invitat. „Chiar dacă este fost preşedinte, nici el nu va fi invitat pentru  că nu merită. Oricum nu ar fi venit“, a mai spus senatorul PNL. Nu este pentru prima dată când Tăriceanu nu respectă cutume politice. În vara anului trecut, nu l-a invitat pe Traian Băsescu, pe atunci încă preşedintele României, la aniversarea celor 150 de ani ai Senatului, o ceremonie la care au participat toţi foştii preşedinţi ai României.

Săptămâna viitoare, la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Naţionale, vor fi invitaţi  însă foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, dar şi reprezentanţi ai corpului diplomatic, precum şi şefi ai unor instituţii publice.

____

Totuși... Călin Popescu Tăriceanu a declarat la România TV că i-a invitat atât pe fostul cât și pe actualul președinte la această recepție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.