Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: Nu cred că Victor Ponta va pleca din PSD, este prea mult legat, în timp, de PSD

ponta tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică seara, că nu crede că Victor Ponta va pleca din PSD la PRU deoarece acesta este "prea legat în timp de PSD". 

"Nu am vorbit recent (cu Victor Ponta - n.r.). Nu cred că va pleca. Părerea mea este că ar fi o greşeală, dar nu cred că Victor Ponta ar putea să facă un astfel de gest. El este prea mult legat, în timp, de PSD. Sigur, poate are o anumită nemulţumire pe care eu pot să o înţeleg din anumite considerente", a spus Tăriceanu, la România TV, întrebat dacă Victor Ponta va pleca la PRU. 

El a susţinut că a trecut printr-o postură similară cu Victor Ponta şi îl înţelege pe acesta de ce este are o nemulţumire. 

"După ce ai fost preşedintele partidului şi nu mai eşti, consideri că încă ai un cuvânt de spus. Consideri că încă ai un cuvânt de spus şi vrei ca punctul tău de vedere să fie auzit, să se ţină seama de el. Sigur că noua conducere aleasă poate are un punct de vedere diferit, alte opţiuni. Nu eşti întotdeauna în cea mai confortabilă poziţie. Este ceva omenesc până la urmă', a explicat Tăriceanu. 

El a adăugat că, totuşi, situaţia lui Victor Ponta nu este chiar la fel cu a lui. "Nu este în situaţie similară cu a mea, am decis să plec din partid numai când fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a decis să trădeze ideologia liberală şi să treacă la PPE. Nu este o similitudine cu ceea ce am făcut eu", a susţinut Tăriceanu. 

El a mai spus că "nu are impresia că Victor Ponta este în căutare de partid" şi a respins speculaţiile că acesta ar dori să vină la ALDE. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.