Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu nu dorește să candideze pentru Capitală

tariceanu

Copreședintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca se poarta negocieri cu PSD în vederea susținerii unui candidat unic la primaria Capitalei, în conditiile în care social-democratii au anuntat ca Gabriela Firea e principala opțiune, în acest moment.

"Probabil, cea mai buna soluție, probabil spun, ar fi aceea a unui candidat unic, dar o sa discutam. Avem discuții, în momentul de fața, și cu privire la candidaturile la sectoare. Pâna în momentul de fața, din ce am vazut, PSD o susține pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la primaria Capitalei, nu este o decizie luata, dupa cum știți, nici eu nu anunț acest lucru în mod oficial, nu este candidatul oficial", a declarat Calin Popescu Tariceanu, potrivit Mediafax.

Tariceanu a reiterat faptul ca el nu dorește sa candideze pentru Capitala și a lasat de înțeles ca doar PSD și ALDE vor susține un candidat, UNPR fiind înlaturat din aceasta alianța.

"Teoretic, daca ai un candidat care este necunoscut, care n-are notorietate, atunci e bine sa-l lansezi din vreme. A?a cum va spuneam, de exemplu, cazul Gabrielei Vrânceanu Firea, nu este o persoana care sa nu aiba notorietate, deci nu e justificata o graba. Ați vazut ce au pațit cei de la PNL, care s-au grabit cu Bușoi", a spus Tariceanu, întrebat fiind de ce se amâna lansarea candidatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.