Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, reacție după demisia directorului de la Tarom

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Directorul general al companiei de stat TAROM, Eugen Davidoiu, a demisionat din funcţie. Șeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să comenteze gestul acestuia.

„Cred că este în atenția ministrului Transportului și a prim ministrului. Parlamentul... nu vă așteptați să aibă aici un rol principal. Sigur, dacă vor exista necesități de schimbare a legislației în ceea ce privește funcționarea companiei, sigur că Parlamentul se poate implica.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la sediul Ambasadei Spaniei.

Citește și: ALERTĂ - Directorul TAROM și-a dat DEMISIA

Tăriceanu a declarat la rândul său, luni, că la Tarom trebuie pus un management profesionist, cu experienţă în domeniul aviaţiei, pentru că în ultimii ani se remarcă o explozie a transporturilor aeriene, cu companii care prosperă, „numai Tarom-ul nostru intră în picaj”.

„(Trebuie - n.r.) pus un management profesionist care să fi lucrat, să aibă exterienţă în domeniul aviaţiei, un consiliu de supravegehere cu oameni cu experienţă, pentru că în această perioadă de timp şi nu mă refer la ultimele luni, ci la ultimii ani, când este după cum vedeţi o adevărată explozie a transporturilor aeriene, apar companii noi, companiilor existente prosperă şi dezvoltă, numai Taromul nostru merge în picaj”, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.