Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu refuză să spună dacă mai are încredere în Gabriel Oprea - VIDEO

tariceanu

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu a avut niciodată o relaţie foarte bună cu partenerii de coaliţie de la UNPR. Acum, după ce progresiştii au "trădat" coaliţia şi au votat în favoarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, tensiunile ating noi cote.

Preşedintele Senatului a refuzat miercuri să spună dacă mai are încredere în Gabriel Oprea. "Nu se pune problema în felul acesta. Această întrebare trebuie să i-o adresăm premierului, pentru că PSD e partidul care a generat sau în jurul căruia s-a format actuala coaliţie. Dar, sigur, o discuţie politică trebuie să avem", a declarat Tăriceanu.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Ponta şi când se va întoarce acesta în ţară, Tăriceanu a răspuns:  "Am vorbit ieri la telefon. N-am mai insistat pe acest subiect. Intrarea în vacanţă a parlamentului lasă scena politică mai liberă la deensionată. Este momentul ca guvernul să se concentreze pe măsurile de transfer a creşterii economice către cetăţean, către puterea de cumpărare. În final, cred că cu toţii sunte de acord că guvernarea este în folosul cetăţenilor."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.