Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu sare la gâtul lui Ponta cu privire la sumele din campania electorală

Tariceanu

Nu e prima dată când Călin Popescu Tăriceanu încearcă să ia distanță față de aliatul său Victor Ponta. Acum președintele Senatului susține public că nu crede în sumele cheltuite în campania pentru prezidențiale anunțate oficial de Victor Ponta și staff-ul lui:

”Dan Andronic: Nu știu, am văzut că a făcut campanie de două milioane mi se pare Klaus Iohannis, cred că și Victor Ponta se învârte tot pe acolo. Acestea nu sunt campanii, știți cum e. Dacă am prezenta cifrele și ne-am raporta la orice țară din UE ..

Călin Popescu Tăriceanu: Sunt absolut de acord

Dan Andronic: Deci nu aveți încredere că au cheltuit atâția bani?

Călin Popescu Tăriceanu: Nu.”

Pe de altă parte, Tăriceanu a apreciat că legislația pe tema finanțării partidelor nu este proastă, dar introduce o serie de limitări și atunci se găsesc o serie de soluții pentru finanțarea campaniilor electorale.

Citește si: Klaus Iohannis e la fel ca Victor Ponta! Amândoi au încălcat legea

„Dacă ne uităm puțin la legislația pe care o avem, o să constatăm că pe fond nu e proastă, ea introduce o serie de limitări. Realitatea ne arată altceva, că nu se poate exercita un control eficient (...) Cred că nici nu se poate cu un control absolut. Și atunci se găsesc o serie de soluții, o serie de portițe care sunt folosite pentru finanțarea campaniilor electorale. Ce pot să constat este că, costurile cu campania electorală au ajuns la niște niveluri care sunt deja, aș spune, astronomice”, a spus Tăriceanu.

Declarațiile au fost făcute de Călin Popescu Tăriceanu în Emisiunea ”Lumini și Umbre”, realizată de Dan Andronic la B1tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.