Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAS va decide miercuri cine este campioana României

www.romaniatv.net
Gică Hagi Gigi Becali

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a afirmat la finalul Adunarii Generale a LPF, ca este posibil ca arbitrii Tribunalului de Arbitraj Sportiv sa dea o pronuntare in cazul revendicarii titlului de campioana de catre FCSB in ziua judecarii dosarului, adica miercuri.

“Se judeca miercuri, pe 12, la 8.30. Depinde de cei trei arbitri pronuntarea. Daca vor avea timpul necesar sa studieze dosarele, care sunt destul de voluminoase, s-ar putea sa o dea pe 12, daca nu, va ramane in pronunţare”, a declarat Bivolaru.

Formatiile FC Viitorul si FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, in fruntea play-off-ului Ligii I. Conform LPF, care susţine ca, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioana a Romaniei, conform sport.ro. Insa, potrivit parerii oficialilor FCSB si potrivit interpretarii regulamentului de catre ei, la egalitate de puncte trebuie sa se tina cont de toate rezultatele directe, si din sezonul regulat si din play-off. in aceasta situatie, FCSB ar trebui sa fie campioana Romaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.