Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl poliţistului Bogdan Gigină îşi strigă durerea: Mesaj SFÂȘIETOR la aproape un an de la tragedie

www.adevarul.ro
gabriel oprea dna

A trecut aproape un an de zile de la moartea poliţistului Bogdan Gigină şi, nici până acum, nu s-a aflat adevărul. Părinţii lui Bogdan îşi strigă durerea şi anunţă că vor să îi vadă pedepsiţi pe cei vinovaţi. Tânărul a lăsat în urma lui o soţie văduvă şi doi părinţi distruşi de durere. Ancheta a stagnat, iar totul este învăluit într-o ceaţă imensă.

Citeşte şi: Un lider ALDE vrea ca demnitarii să aibă tratament preferențial după episodul Tăriceanu la permise

"Cine este vinovat de moartea lui Bogdan? Superiorii Brigăzii Poliţiei Rutiere? Ministrul Gabriel Oprea? Firma de gaze? Sunt vinovaţi în egală măsură cu toţii. Pentru noi, părinţii, singura vină a lui Bogdan este aceea că s-a supus ordinului unor mizerabili, care habar nu au de regulamentul intern al instituţiei, precum şi de legile acestei ţări. Spun asta pentru că ştiu că, în seara zilei de 20 octombrie 2015, Bogdan a refuzat să asigure traseul ca antemergător, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Cererea a fost făcută verbal către superiorii care îl însoţeau în acea seară. Aceştia puteau să îl retragă, dar indolenţa a fost prea mare.Ce contează că a murit un om care avea o viaţă înainte? Nimeni nu îndrăznea sa facă asemenea cereri către Gabriel Oprea.

Citeşte şi: BOMBĂ la PRO TV: Vedete concediate după ce două emisiuni au fost scoase din grilă

Printre mesajele din telefonul lui Bogdan se regăsesc multe din discuţiile cu colegii lui de schimb din ultimele luni. În zilele nefavorabile din punct de vedere meteorologic şi doar atunci când nu erau desemnaţi pentru coloana oficială, ci la programul normal de dirijare a traficului, ei nu ieşeau cu motor. În data de 20 octombrie 2015 a fost desemnat Bogdan pentru coloana oficială a lui Oprea, deşi, conform graficului de prezenţă din ziua aceea, Bogdan avea program de opt ore. Accidentul survine în ora a-12-a de program. Erau zile când programul sărea de 16h, 18h... doar pentru a fi deplasat oficialul român de la restaurant la toaleta proprie şi retur, ori pe la vreun ballroom. Rugămintea noastră către toţi colegii lui Bogdan este să vorbiţi, spuneţi doar adevarul. Este singurul lucru şi cel mai important pe care puteţi să-l faceţi pentru sufletul celui care a fost colegul şi omul Bogdan Cosmin Gigină, dar şi pentru noi, părinţii, care nu ne dorim decât dreptate şi adevăr”, a spus bărbatul, conform cancan.ro.

Citeşte şi: A şocat o lume întreagă: O celebră prezentatoare a izbucnit în lacrimi, în direct / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.